HBZ Zárcentrum - A mesteri választás

A HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft. közel 30 év alatt példaértékű fejlődésével napjainkra Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat kereskedésévé vált. A piaci igényeket és a szükségleteket összevetve a cég lehetőségeivel, alakította ki fő profilját, s folyamatosan szélesítette szolgáltatásainak körét.

Fontosabb események - Mérföldkövek:

  • 1990 cégalapítás
  • 1994 Debreceni üzlet megnyitása
  • 1997 Békéscsabai üzlet megnyitása
  • 2000 Nagyváradi üzlet megnyitása (1600 m2)
  • 2006 Debrecen Galamb utcai központ átadása (2800 m2)
  • 2007 Székelykeresztúri üzlet megnyitása (1200 m2)
  • 2010 Budapesti üzlet megnyitása
  • 2010 Borudvar borszakkereskedés megnyitása
  • 2010 Renner felületkezelő anyagok magyarországi forgalmazása
  • 2013 DANA Lim ragasztó anyagok magyarországi forgalmazása

Sikerünk 4 alappillére

Számunkra a vevő megbecsülendő érték.

Fontosnak tartjuk, hogy törzsvásárlóinkat és betérő új ügyfeleinket egyaránt legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki. Partnereinket tágas ügyfélparkolóval, kellemes, modern környezetben várjuk. Igényeik megismerése értékesítő kollégáink kiemelt feladata. Felkészült munkatársaink szakértő tanácsadással segítik, hogy az optimális megoldást válassza felmerült problémájára.

A minőségről nem csak beszélünk, teszünk is érte.

Az általunk forgalmazott termékek jó minőségére beszállító partnereink elismertsége, szakmai hírneve és megbízhatósága önmagában is garancia. Számunkra a minőség nem csupán az áruk jellemzőit, hanem az általunk nyújtott szolgáltatás színvonalát, a lelkiismeretes, pontos munkát, környezetünk igényességét is jelenti. Valamennyi munkatársunk azon dolgozik, hogy ez az elkötelezettségünk minden kapcsolatunkban megnyilvánuljon.

Számunkra piacvezetőnek lenni nem cél, hanem eszköz.

Ez a törekvésünk nem önmagáért való: erőfeszítéseink értelmét partnereink igényeinek minél magasabb szintű teljesítése adja, akik több, mint 10.000 cikkből álló raktárkészletből választhatnak. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy egyre jobb termék- és piacismerettel rendelkezzenek. Eljárásaink, megoldásaink, rendszereink felülvizsgálatával és fejlesztésével mindannyian folyamatosan tanulunk, hogy megőrizzük dinamizmusunkat.

Partnereink versenyképessége a mi versenyképességünk záloga.

Érdekeink egybefonódnak: együtt lehetünk még erősebbek és sikeresebbek. Ezért nyitottak vagyunk az újdonságokra, aktívan keressük az új termékeket, megoldásokat, ezzel segítve partnereinket, hogy még magasabb műszaki tartalmú termékeket még hatékonyabban állíthassanak elő. Minden nap azon dolgozunk, hogy beszerzési lehetőségeinket tovább javítva egyre kedvezőbb feltételeket nyújthassunk vevőinknek.

Számoljon velünk, mi számítunk Önre!