Tudta Ön, hogy egy kulccsal akár az összes ajtót nyithatja-zárhatja?

A zárbetétek azonos kódolása esetén minden ajtót (bejárati ajtó, erkély ajtó, hátsó ajtó kapu ajtó, szeméttároló stb…) amelyben zárbetét van, ugyanazzal a kulccsal tudja nyitni-zárni.

főkulcsos rendszerfőkulcsos rendszer

Tudta Ön, hogy egy lakóház esetében a lépcsőház vagy a szeméttároló ajtót (vagy bármelyik közös helyiség ajtaját) bármelyik lakó a saját lakásának kulcsával is nyithatja?

A megoldás ebben az esetben is a kódolásban rejlik. A kulcsokat és a zárbetéteket úgy kódoljuk, hogy egy kulccsal képes legyen a saját lakásába ugyanúgy bejutni, mint ahogyan a közös helyiségekbe, ugyanakkor a szomszédja, aki hasonló módon tud,be jutni a közös helyiségekbe az Ön lakásába ne tudjon benyitni!

főkulcsos rendszerfőkulcsos rendszer

Tudta Ön, hogy egy nagyobb (köz)épület esetében számtalan variációs lehetőség van arra, hogy egy kulccsal melyik ajtót nyissa?

Ezt nevezzük fő vagy vezérkulcsos rendszernek. Egy szálloda vagy egy kollégium esetében ahol sok szint és sok szoba van, ott meglehet azt oldani, hogy minden vendégnek, lakónak legyen egy-egy szoba kulcsa, de legyen szintenként egy csoport kulcs is, ami az adott emeleten minden ajtót nyit (pl: a takarító személyzetnek) és legyen egy főkulcs, amivel minden szint mindegyik ajtaját lehet nyitni. (pl: recepción).

főkulcsos rendszerfőkulcsos rendszer

És azt tudta, hogy a HBZ Kft. ezekre mind megoldást tud nyújtani?

A mai rohanó világban az egyre fontosabb biztonsági, komfort és kényelemi elvárásoknak igyekszünk megfelelni. Ezért szeretnénk, ha megismerné Új Abus Zolit 1000 zárbetétünket amely megoldást nyújt mindezekre!

 • Hatékony letapogatás elleni védelem és védett kulcsprofil
 • 2034-ig és márkavédelem*
 • Jó ár-érték arányú megoldás a különböző biztonsági szinteknek köszönhetően
 • A nagyszámú zárbetét típusnak köszönhetően ideális az egyedi projekt igényekhez
 • 6 csapos rendszer
 • Másolásvédelem és biztonság – Intop rendszer
 • Paracentrikus kulcsprofil
 • Intop rendszer a zárbetétben és a kulcson
 • Stabil, masszív kulcs függőleges kulcsnyílással
 • Pánikfunkció, fúrásvédelem, acél ház és henger csapok
 • Elektronikával kombinálható
 • Csapok (akár 10 aktív/rugós csap) két csapsorban

Biztonság

A HBZ egyedi kulcsprofilja garantálja Önnek a biztonságot. Az egyedi kulcsprofil egy olyan kulcs, amelyet máshol nem tud kereskedelmi forgalomban megkapni kizárólag a HBZ Kft-nél. Mi pedig csakis kizárólag a zárbetéttel együtt kiadott biztonsági kódkártya bemutatásával tudunk kulcsot másolni. Így ha illetéktelen kezekbe kerül, a kulcsa nem kell félnie attól, hogy lemásoltatja. A biztonságot garantálják a zárbetét mechanikai védelmei is. Fúrásvédelem, acél ház és henger csapok, masszív kulcs, paracentrikus kulcs profil. (törésvédelem plusz opció).

Kényelem

Mindenki egy kulccsal tudja működtetni a számára engedélyezett zárakat. Elkerülhető a vaskos kulcscsomó, illetve nem szükséges keresgélni a megfelelő kulcsot.

Komfort

Rendszereinket sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink tervezik meg. A jogosultságokat minden esetben megrendelőink elvárásai alapján alakítjuk ki.
Az elkészült zárrendszerekről szigorú nyilvántartást vezetünk. Ennek köszönhetően a változtatási, bővítési és pótlási igények könnyen kielégíthetőek. A zárrendszer bővíthető, alakítható. Egyes elemek kivehetők belőle, vagy megváltoztathatók.
Zárrendszereinket mindig személyre szabottan, ügyfeleink igényeihez igazodva készítjük el. Kulcsmásolás esetén - amennyiben adott meg e-mail címet úgy - egy értesítő e-mailt kap a megadott címre, ahová a számlát is megkapja másolatban.

Egy zárrendszer megtervezése a zárási terv elkészítésével kezdődik, ehhez azonban szükség van az igények pontos megfogalmazására a jogosultságok, a használó személyek és a kulcsok számát illetően.

Az Ön feladata eldönteni ki mit nyit és hány kulccsal. Mi egyedi igényei alapján megtervezzük és legyártjuk a zárrendszerét.

uzlet.debrecen@hbz.hu
+36 52 526 545