2021.10.06 olvasási idő: 4 perc

A "TKK-ból sosem elég" Akció Szabályzata

 

 1. Az Akció Szervező(i), az Adatkezelő, általános információk
  A "TKK-ból sosem elég" Akciót (továbbiakban: Akció) a HBZ HANNA BAHOR ZÁRCENTRUM Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban HBZ Kft.) 4300 Debrecen, Galamb u. 23-29; adószám: 11865779-2-09 és a TKK Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban TKK Hungary Kft.) 8000 Székesfehérvár, Rákóczi utca1; adószám: 29275520-2-07 közösen szervezi a HBZ Kft. vásárlói részére. Az Akcióban a már meglévő ügyfelektől a HBZ Kft. nem kér be új adatokat, új ügyfelektől csak a számla kiállításához szükséges normál üzletmenetben is alkalmazott adatokat kérjük be (név, számlázási cím, szállítási cím, adószám). Az ügyfelek adatait kizárólag a HBZ Kft. kezeli. A HBZ Kft. a TKK Hungary Kft. részére a garantált ajándékok átadásához nem ad át az ügyfél beazonosítására alkalmas adatokat, hanem ügyfeleit csak a HBZ Kft. számára beazonosítható egyedi kóddal látja el. A HBZ Kft.

 2.  Az Akció időtartama
  Az Akció 2021.10.01-től 2021.11.30-ig tart.

 3. Az Akcióban való részvétel feltételei, garantált ajándékok
  Az Akcióban HBZ Kft. azon ügyfelei vesznek részt (jogi és magánszemélyek is), akik rendelkeznek számlázási adatokkal a HBZ Kft. rendszerében és TKK terméket vásárol. Azon vásárlók, akik egy megadott összeghatárt elérnek garantált ajándékban részesülnek.
  Azon HBZ Kft. vásárlók, akik 2021.10.01 és 2021.11.30 között minimum nettó 450 000 Ft (négyszázötvenezer Forint) értékben vásárolnak bármilyen TKK terméket a HBZ Kft-től, úgy egy BOSCH GWS 7-125 PROFESSIONAL SAROKCSISZOLÓT kapnak ajándékba.
  Azon HBZ Kft. vásárlók, akik 2021.10.01 és 2021.11.30 között minimum nettó 2 000 000 Ft (kétmillió Forint) értékben vásárolnak bármilyen TKK terméket a HBZ Kft-től, úgy egy SAMSUNG QE43Q60TAUXXH 43 " 4K UHD QLED SMART TV-t kapnak ajándékba.
  A részvételi feltételeknek a HBZ Kft. nyugtás ügyfelei nem felelnek meg, mivel a vásárlásokat nem lehet számlázási adatokkal igazolni.
  Az Akcióban minden HBZ Kft. által forgalmazott TKK termék részt vesz. Az Akció a HBZ Kft. összes magyarországi üzletében és weboldalán megvalósult vásárlásra érvényes. Az összeghatárhoz kötött garantált ajándékokat a TKK Hungary Kft. biztosítja a HBZ Kft. ügyfeleinek részére. Az ajándékra való jogosultságot a HBZ Kft. számlával bizonyítja a TKK Hungary Kft. részére. A számlán az ügyfelek adatai ügyfélkóddal jelennek meg és csak a TKK termékek vásárlására vonatkozó nettó összeg jelenik meg, így beazonosításra alkalmas üzleti adatok nem kerülnek átadásra harmadik fél részére.
  Azon HBZ Kft. ügyfelek, akik az akcióban nem kívánnak részt venni, az akció időtartama alatt és a garatált ajándékok átadása előtt írásban jelezzék a HBZ Kft. számára.

 4. Az Akció menete
  2021.10.01 és 2021.11.30 között a HBZ Kft-től vásárolt TKK termékek nettó összegét a vállalatirányítási rendszer jegyzi. 2021.11.30-a után a vásárlási adatok összesítésre kerülnek és a HBZ Kft-részéről azon ügyfelek akik a jelzett nettó összeghatárokat TKK vásárlásaikból elérték (a visszáruzott tételek a végső elszámolásba nem számítanak bele) és garantált ajándékra jogosultak kiértesítésre kerülnek. Az ajándékok átadására személyesen kerül sor, melyet a HBZ Kft. végez el előzetes egyeztetés után. A garantált ajándékok átadására legkésőbb 2021.12.31-ig sor kerül. Az ajándékok átvételére kizárólag az akció lejártát követően van lehetőség. 
  Az ajándék készpénzre nem váltható. A HBZ Kft. minden tőle telhetőt megtesz, hogy a garantált ajándékhoz az arra jogosultak hozzájussanak. Az esetleges termékhibákért, a termék helytelen használatából fakadó esetleges problémákért a HBZ Kft-t felelősség nem terheli. A garantált ajándékok a TKK Hungary Kft. jóvoltából kerültek felajánlásra, így a HBZ Kft. az önhibáján kívül eső esetleges teljesítési hibák vagy késedelmek miatt felelősséget nem vállal.
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Már regisztrált? Lépjen be itt.
Amennyiben szeretné visszaállítani a jelszavát elsőnek írja be az email címét.
Befektetés a jövőbe