Kulcsfontosságú, hogy Ön is tudja - HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyú
KILINCS, ZÁR, LAKAT AJTÓ, ABLAK, VASALAT SZÉF, PÁNCÉL ÉS LEMEZSZEKRÉNY BÚTOR, LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ SZERSZÁM, BARKÁCS FAHÁZ, KERTI FATERMÉK

TermékcsoportokGyártók


Gyártók

Segédlet


Kulcsfontosságú, hogy Ön is tudja

Ne félj a sarokszekrénytől, mert a barátod!

Ha Neked is eleged van már az óriási kulcscsomókból, akkor ez a zárbetét rendszer Neked való!

Építse velünk karrierjét!

Ajtó zár? Van különbség zár és zárbetét között? Milyen zár lesz jó nekem?

Ennyi kiegészítő van az ajtómhoz? Ajtópánt, kitekintő, ajtóütköző, ajtóseprű, automata küszöb...

Postaláda? Milyen különbségek vannak a postaládák között? Milyen postaládát érdemes választanom?


Video anyagokKatalógusok:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sajtó


Észak-Alföldi Minőségi Díj sikeres pályázata


 

 

 

HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyú - Kulcsfontosságú, hogy Ön is tudjaKulcsfontosságú, hogy Ön is tudja


Tudta Ön, hogy egy kulccsal akár az összes ajtót nyithatja-zárhatja?

A zárbetétek azonos kódolása esetén minden ajtót (bejárati ajtó, erkély ajtó, hátsó ajtó kapu ajtó, szeméttároló stb…) amelyben zárbetét van, ugyanazzal a kulccsal tudja nyitni-zárni.
 
 Azonos zárlatú rendszer

 

Tudta Ön, hogy egy lakóház esetében a lépcsőház vagy a szeméttároló ajtót (vagy bármelyik közös helyiség ajtaját) bármelyik lakó a saját lakásának kulcsával is nyithatja? 

A megoldás ebben az esetben is a kódolásban rejlik. A kulcsokat és a zárbetéteket úgy kódoljuk, hogy egy kulccsal képes legyen a saját lakásába ugyanúgy bejutni, mint ahogyan a közös helyiségekbe, ugyanakkor a szomszédja, aki hasonló módon be tud, jutni a közös helyiségekbe az Ön lakásába ne tudjon benyitni!
 
 
 

Tudta Ön, hogy egy nagyobb (köz) épület esetében számtalan variációs lehetőség van arra, hogy egy kulccsal melyik ajtót nyissa?

Ezt nevezzük fő vagy vezérkulcsos rendszernek. Egy szálloda vagy egy kollégium esetében ahol sok szint és sok szoba van, ott meglehet azt oldani, hogy minden vendégnek, lakónak legyen egy-egy szoba kulcsa, de legyen szintenként egy csoport kulcs is, ami az adott emeleten minden ajtót nyit (pl: a takarító személyzetnek) és legyen egy főkulcs, amivel minden szint mindegyik ajtaját lehet nyitni. (pl: recepción).
 
 Főkulcsos rendszer
 

És azt tudta, hogy a HBZ Kft. ezekre mind megoldást tud nyújtani?

A mai rohanó világban az egyre fontosabb biztonsági, komfort és kényelemi elvárásoknak igyekszünk megfelelni. Ezért szeretnénk, ha megismerné Új Abus Zolit 1000 zárbetétünket amely megoldást nyújt mindezekre!
 
Abus Zolit 1000 
 
 • Hatékony letapogatás elleni védelem és védett kulcsprofil
 • 2034-ig és márkavédelem*
 • Jó ár-érték arányú megoldás a különböző biztonsági szinteknek köszönhetően
 • A nagyszámú zárbetét típusnak köszönhetően ideális az egyedi projekt igényekhez
 • 6 csapos rendszer
 • Másolásvédelem és biztonság – Intop rendszer
 • Paracentrikus kulcsprofil
 • Intop rendszer a zárbetétben és a kulcson
 • Stabil, masszív kulcs függőleges kulcsnyílással
 • Pánikfunkció, fúrásvédelem, acél ház és henger csapok
 • Elektronikával kombinálható 
 • Csapok (akár 10 aktív/rugós csap) két csapsorban
 

BIZTONSÁG

A HBZ egyedi kulcsprofilja garantálja Önnek a biztonságot. Az egyedi kulcsprofil egy olyan kulcs, amelyet máshol nem tud kereskedelmi forgalomban megkapni kizárólag a HBZ Kft-nél. Mi pedig csakis kizárólag a zárbetéttel együtt kiadott biztonsági kódkártya bemutatásával tudunk kulcsot másolni. Így ha illetéktelen kezekbe kerül, a kulcsa nem kell félnie attól, hogy lemásoltatja. A biztonságot garantálják a zárbetét mechanikai védelmei is. Fúrásvédelem, acél ház és henger csapok, masszív kulcs, paracentrikus kulcs profil. (törésvédelem plusz opció).
 
 

KÉNYELEM

Mindenki egy kulccsal tudja működtetni a számára engedélyezett zárakat. Elkerülhető a vaskos kulcscsomó, illetve nem szükséges keresgélni a megfelelő kulcsot.
 

KOMFORT

Rendszereinket sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink tervezik meg. A jogosultságokat minden esetben megrendelőink elvárásai alapján alakítjuk ki.
Az elkészült zárrendszerekről szigorú nyilvántartást vezetünk. Ennek köszönhetően a változtatási, bővítési és pótlási igények könnyen kielégíthetőek. A zárrendszer bővíthető, alakítható. Egyes elemek kivehetők belőle, vagy megváltoztathatók. 
Zárrendszereinket mindig személyre szabottan, ügyfeleink igényeihez igazodva készítjük el.
Kulcsmásolás esetén - amennyiben adott meg e-mail címet úgy - egy értesítő e-mailt kap a megadott címre, ahová a számlát is megkapja másolatban.
Egy zárrendszer megtervezése a zárási terv elkészítésével kezdődik, ehhez azonban szükség van az igények pontos megfogalmazására a jogosultságok, a használó személyek és a kulcsok számát illetően.
Az Ön feladata eldönteni ki mit nyit és hány kulccsal. Mi egyedi igényei alapján megtervezzük és legyártjuk a zárrendszerét.

 

Árajánlat kérés személyre szabott rendszerre

A HBZ Kft. kidolgozott egy táblázat szerkezetű árajánlat kérő dokumentumot, amit kitöltve emailben kell eljuttatni hozzánk a kulcsember@hbz.hu email címre.
Adatok megléte, amik fontosak egy árajánlatkérésnél ezeket az adatokat emailben is fel kell tüntetni:
 1. Név
 2. Telefonszám
 3. Lakcím
 4. Zárbetétek száma
Minta egy helyesen kitöltött árajánlat kérő dokumentumról vezérkulcs rendszerhez:
A dokumentum innen letölthető.


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.Kulcsfontosságú, hogy Ön is tudja
Kulcsfontosságú, hogy Ön is tudja

 

 

Segíthetek?
Nehéz kiigazodni ennyi termék között? Kíváncsi melyik lenne számára a legjobb választás? Kérdései vannak a szállítással, vagy kedvezményekkel kapcsolatban? Kérjen tanácsot tőlem, én minden kérdésére megadom a választ...
+36/52 526-512
Ezen a számon elér hétköznap: 08:00 - 17:00-ig, szombaton: 08:00 - 12:00-ig.
Gyors kiszállítás
Ingyen szállítjuk ki a rendelését, ha 25.000 Ft felett vásárol, alatta 1.290 Ft-ért utánvéttel, vagy 1.190 Ft-ért előre utalással.
TOVÁBB
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldje vissza 30 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattintson és tudjon meg többet...
TOVÁBB
Kövessen minket itt is...
Csatlakozzon hozzánk az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúElejéreHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVisszaHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúKövetkezőHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVégére

Tisztelt Érdeklődő!
Amennyiben belső ajtóhoz van szükség vasalatra akkor a 300B nem lesz jó megoldás!
Kérem küldje el emailben az elérhetőségeit, hogy pontosítani tudjunk a web@hbz.hu vagy hbz@hbz.hu címekre.
Köszönöm!
T.HBZ! Az lenne a kérdésem hogy a Forest 300 b toloajtó vasalat szetthez kell-e vásárolnom egyéb kiegészítőket? Van egy natur ajtó lapom és egy szoba ajtónyílásom. Ehhez kellene a vasalat. Köszönöm!
Tisztelt HBZ!
Rendeltem a nútba húzható profilból. Érdeklődnék, hogy az anyag mivel ragasztható. Válaszukat köszönöm.
Molnár Tamás
Tisztelt HBZ! Megbeszélésünk értelmében elküldtem e-mail-ben a fotót az ajtó pántról, remélem elérkezik Önhöz!
Tisztelettel Wágnerné Török Andrea
Várom a hívását! +36 30 979 5018
HBZ 15:39: Tisztelt Móré Tamás!
Nem találunk Móré Tamás néven rendelést és sajnos akivel beszélt szabadságon van így nem tudom kézbe venni a rendelés irányítását. Legközelebb kérem használja rendeléshez a weboldalunkon található űrlapot.
Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük.
A weboldal lábjegyzékében lévő telefonszámokon el tud érni kérem keressen ezen üggyel kapcsolatban vagy adja meg telefonszámát, hogy fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot.

Tisztelettel HBZ!
Tisztelt HBZ!
Egy héttel ezelőtt vásároltam Önöknél 5 db 90-es és 2 db 55-ös Hoppe Milano bronz-elox ajtókilincset. A megrendelőt a telefonügyeletes munkatársukkal töltöttem ki, aki azt ígérte, hogy már másnap kézhez vehetem a kilincseket. Azóta eltelt egy hét. Ha holnap nem kapom meg az árut, akkor kérem tárgytalannak tekinteni a megrendelést.
Üdv: Móré Tamás
HBZ 08:22: Kedves érdeklődő!
Maco vasalatot nem forgalmazunk. Csak ARX és Roto vasalattal foglalkozunk.
Tisztelettel HBZ!
HBZ 08:19: Tisztelt Keresztesné!
Külön az alsó rozettához alkatrészeket/kiegészítőket nem árulunk. Illetve információnk sincs arra vonatkozóan, hogy hol tudna ilyet beszerezni.
Tisztelettel HBZ!
keresek maco bukó nyiló ablakhoz alsó sarokváltót sipos
Tisztelt HBZ!
Tudnának tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy hol kaphatok alsó wc rozetta felszereléséhez un. rozettatartót?
Üdv Keresztesné
HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúElejéreHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVisszaHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúKövetkezőHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVégére


Hozzászólások 

 

 
Több mint 15.000 termék
Kilincs, zár, lakat, széf, faház, kulcs, bútor és konyha kiegészítő, ajtózár, zárbetét, postaláda, fogantyú, alumínium létra, mosogató és még sorolhatnánk. Bármilyen kiegészítőre van szükség, nálunk biztosan megtalálja. Használja a keresőt, vagy hívja Ádámot információkért...
TOVÁBB
 
Gyors házhozszállítás
Ingyen szállítjuk ki a rendelését, ha 25.000 Ft felett vásárol, alatta 1.290 Ft-ért utánvéttel, vagy 1.190 Ft-ért előre utalással.
TOVÁBB
 
Kiváló garancia
Az interneten keresztül leadott rendelésekre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 30 napon keresztül. Nem kérdezősködünk, nem akadékoskodunk, hanem kérdezés nélkül fizetünk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a vásárlástól számított 30 napon belül visszavásároljuk öntöl...
TOVÁBB
HBZ webáruház
Kérjük a weboldalhoz kapcsolódó kérdéseivel a 06/30 638-4188 telefonszámon vagy a web@hbz.hu e-mail címen keressen bennünket!
HBZ Debrecen
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
Szombat: 8:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
4030 Debrecen, Galamb u. 23-29.

Telefon:
(52) 526-526
Fax: (52) 526-527
 
HBZ Békéscsaba
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:30
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
5600 Békéscsaba, Szabolcs utca 26.

Telefon:
(66) 529-855, (30) 903-8112
Fax: (66) 529-856
 
HBZ Budapest
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:30
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
1184 Budapest, Üllői út 288.

Telefon:
(1) 297-0751
Fax: (1) 297-0752
 
HBZ Nagyvárad
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:30
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
HBZ Romania s.r.l. 410605 Oradea str. Borsului nr. 28.

Telefon:
00 40 259 407 650
Fax: 00 40 259 407 651
 
HBZ Székelykeresztúr
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:30
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
HBZ Romania srl., 535400, str. Berde Mozes

Telefon:
Tel/Fax: 0266 243 000
 
Kövess minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Kulcsfontosságú, hogy Ön is tudja - HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyú