Mi a különbség széf és széf között, mire kell odafigyelnem széfvásárlás előtt? - HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyú
KILINCS, ZÁR, LAKAT AJTÓ, ABLAK, VASALAT SZÉF, PÁNCÉL ÉS LEMEZSZEKRÉNY BÚTOR, LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ SZERSZÁM, BARKÁCS FAHÁZ, KERTI FATERMÉK

TermékcsoportokGyártók


Gyártók

Segédlet


Kulcsfontosságú, hogy Ön is tudja

Ne félj a sarokszekrénytől, mert a barátod!

Ha Neked is eleged van már az óriási kulcscsomókból, akkor ez a zárbetét rendszer Neked való!

Csinálj karriert a HBZ-vel!

Ajtó zár? Van különbség zár és zárbetét között? Milyen zár lesz jó nekem?

Ennyi kiegészítő van az ajtómhoz? Ajtópánt, kitekintő, ajtóütköző, ajtóseprű, automata küszöb...

Postaláda? Milyen különbségek vannak a postaládák között? Milyen postaládát érdemes választanom?


Video anyagokKatalógusok:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sajtó


Észak-Alföldi Minőségi Díj sikeres pályázata


 

 

 

HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyú - Mi a különbség széf és széf között, mire kell odafigyelnem széfvásárlás előtt?Mi a különbség széf és széf között, mire kell odafigyelnem széfvásárlás előtt?

Óriási különbségek vannak páncélszekrények, széfek, pénzkazetták között. A megfelelő típus kiválasztásához, íme néhány tipp...

Hogyan tudom eldönteni, milyen széf lesz jó nekem?

 

Amikor széfet választok, akkor el kell döntenem, mennyi mindent akarok benne tárolni egyszerre, és ezek a dolgok milyen értéket képviselnek, esetleg szeretnék rá biztosítást kötni, illetve azt is, hogy esetleg be akarom-e építeni falba vagy padlóba a széfet.

 

Bútorszéf

 

A leggyakrabban használt széfek a bútorszéfek, ezek tetszés szerint rögzíthetők, de önállóan, rögzítés nélkül is betöltik a funkciójukat. Érdemes azonban minden esetben rögzíteni a bútorszéfet padlóhoz, vagy falhoz, az erre a célra kialakított furatok segítségével, a fémdűbellel.

Faliszéf, padlószéf

 

Ha van lehetőségem, akkor érdemes faliszéfet vagy padlószéfet választani. A biztonság érdekében érdemes megfelelő vastagságú betonnal rögzíteni a széfet a padlóba, vagy a falba. A faliszéf és padlószéf előnye, hogy sokkal könnyebb elrejteni őket a kíváncsi szemek elől és, ha valaki netán magával akarná vinni a széfet, ezekkel a széfekkel lesz a legnehezebb dolga.

 

Tűzállószéf

 

Ha pénzt, adathordozót vagy rendkívül fontos iratokat, esetleg egyéb éghető értéket szeretnék tárolni a széfben, akkor mindenképpen egy nagyobb kockázatvállalású tűzállószéfet érdemes választanom.

Széf MABISZ minősítéssel

 

Mindenképpen érdemes MABISZ által minősített széfeket választani, mert ezekhez a széfekhez lehet biztosítást is kötni, ezeket a széfeket elfogadja a biztosító a kockázatvállalási értékhatár szerint.


Széftípusok

 

A széfeket egyébként zártípus szerint lehet csoportosítani: létezik kulcsos széf, mechanikus számzáras széf, elektronikus számzáras széf, valamint ezek kombinációi.

 

Zár szempontjából biztonságilag nincs jelentős különbség a komolyabb széfek között, azt kell eldöntenem, mi a kényelmesebb megoldás számomra - a kulcsot magamnál tartani, vagy a kódot nem elfelejteni.

 

A kevésbé komoly kategóriás széfek elektromos zárjait, kulcsos vésznyitási lehetőséggel látják el, ennek akkor van jelentősége, ha elfelejtem a kódot, mert ilyenkor a vésznyitó kulcs segítségével, ki tudom nyitni a széfet.

 

Azok a széfek, melyek vésznyitó zárral rendelkeznek, azok nem feltétlenül a legbiztonságosabb széfek, hiszen a beépített zár, nem mindig elég biztonságos, így azt egy szakavatott tolvaj, egyszerűen ki tudja nyitni. Ez általában igaz a csőkulcsos vésznyitóra és a hagyományos kulcsos széfre is.

 

Ha ragaszkodom a vésznyitás funkcióhoz, akkor érdemes tűkulcs nyitású széfet választanom, mert a tűkulcs nehezen sokszorosítható, és sokkal nehezebben támadható.

 

Léteznek speciális széf típusok is, melyek speciális tárolási célra vannak kitalálva. Ilyen a laptop széf, a fegyvertároló széf, sőt van olyan széf is, ami pénzbedobó nyílással rendelkezik, így anélkül, hogy kinyitnám a széfet, pénzt helyezhetek el a széfemben.

 

Természetesen ezekből is léteznek különböző biztonsági fokozattal rendelkező széfek: tűzálló széf, ütésálló széf, fúrás biztos széf.(21 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: széf páncélszekrény, széf, bútorszéf rögzítése, széf vásárlás, milyen széfet vegyek, széfek olcsón debrecen, széf elrejtése, bútorszéf akció, széf vásárlás, számzáras széf m?ködés

Mi a különbség széf és széf között, mire kell odafigyelnem széfvásárlás előtt?
Mi a különbség széf és széf között, mire kell odafigyelnem széfvásárlás előtt? , számzáras széf m?ködés, széf vásárlás, bútorszéf akció, széf elrejtése, széfek olcsón debrecen, milyen széfet vegyek, széf vásárlás, bútorszéf rögzítése, széf, széf páncélszekrény

 

 

Segíthetek?
Nehéz kiigazodni ennyi termék között? Kíváncsi melyik lenne számára a legjobb választás? Kérdései vannak a szállítással, vagy kedvezményekkel kapcsolatban? Kérjen tanácsot tőlem, én minden kérdésére megadom a választ...
+36/52 526-512
Ezen a számon elér hétköznap: 08:00 - 17:00-ig, szombaton: 08:00 - 12:00-ig.
Gyors kiszállítás
Ingyen szállítjuk ki a rendelését, ha 25.000 Ft felett vásárol, alatta 1.290 Ft-ért utánvéttel, vagy 1.190 Ft-ért előre utalással.
TOVÁBB
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldje vissza 30 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattintson és tudjon meg többet...
TOVÁBB
Kövessen minket itt is...
Csatlakozzon hozzánk az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúElejéreHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVisszaHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúKövetkezőHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVégére

Tisztelt HBZ! Megbeszélésünk értelmében elküldtem e-mail-ben a fotót az ajtó pántról, remélem elérkezik Önhöz!
Tisztelettel Wágnerné Török Andrea
Várom a hívását! +36 30 979 5018
HBZ 15:39: Tisztelt Móré Tamás!
Nem találunk Móré Tamás néven rendelést és sajnos akivel beszélt szabadságon van így nem tudom kézbe venni a rendelés irányítását. Legközelebb kérem használja rendeléshez a weboldalunkon található űrlapot.
Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük.
A weboldal lábjegyzékében lévő telefonszámokon el tud érni kérem keressen ezen üggyel kapcsolatban vagy adja meg telefonszámát, hogy fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot.

Tisztelettel HBZ!
Tisztelt HBZ!
Egy héttel ezelőtt vásároltam Önöknél 5 db 90-es és 2 db 55-ös Hoppe Milano bronz-elox ajtókilincset. A megrendelőt a telefonügyeletes munkatársukkal töltöttem ki, aki azt ígérte, hogy már másnap kézhez vehetem a kilincseket. Azóta eltelt egy hét. Ha holnap nem kapom meg az árut, akkor kérem tárgytalannak tekinteni a megrendelést.
Üdv: Móré Tamás
HBZ 08:22: Kedves érdeklődő!
Maco vasalatot nem forgalmazunk. Csak ARX és Roto vasalattal foglalkozunk.
Tisztelettel HBZ!
HBZ 08:19: Tisztelt Keresztesné!
Külön az alsó rozettához alkatrészeket/kiegészítőket nem árulunk. Illetve információnk sincs arra vonatkozóan, hogy hol tudna ilyet beszerezni.
Tisztelettel HBZ!
keresek maco bukó nyiló ablakhoz alsó sarokváltót sipos
Tisztelt HBZ!
Tudnának tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy hol kaphatok alsó wc rozetta felszereléséhez un. rozettatartót?
Üdv Keresztesné
HBZ 08:20: Kedves Szödényiné!

Ezek a tartozékok minden gardróblifthez csomagban járnak. Viszont külön nem tudunk biztosítani hozzá alkatrészeket. Ebben az esetben sajnos az az egyetlen megoldás ha rendel új gardróbliftet.

Tisztelettel HBZ!
T. HBZ! A vásárolt gardrób lift: FOREST GARDROBLIFT 14105 beépítési méret:870-1250 mm. Ehhez lenne szükségem 6 db vállfatartó rúdra és 6 db T idomra. Köszönöm! Szödényiné
Szép napot!Érdeklődnék hogy ebből a fogantyuból esetleg a szürke változata van-e?Akciós?
HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúElejéreHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVisszaHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúKövetkezőHBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyúVégére


Hozzászólások 

 

 
Több mint 15.000 termék
Kilincs, zár, lakat, széf, faház, kulcs, bútor és konyha kiegészítő, ajtózár, zárbetét, postaláda, fogantyú, alumínium létra, mosogató és még sorolhatnánk. Bármilyen kiegészítőre van szükség, nálunk biztosan megtalálja. Használja a keresőt, vagy hívja Ádámot információkért...
TOVÁBB
 
Gyors házhozszállítás
Ingyen szállítjuk ki a rendelését, ha 25.000 Ft felett vásárol, alatta 1.290 Ft-ért utánvéttel, vagy 1.190 Ft-ért előre utalással.
TOVÁBB
 
Kiváló garancia
Az interneten keresztül leadott rendelésekre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 30 napon keresztül. Nem kérdezősködünk, nem akadékoskodunk, hanem kérdezés nélkül fizetünk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a vásárlástól számított 30 napon belül visszavásároljuk öntöl...
TOVÁBB
HBZ webáruház
Kérjük a weboldalhoz kapcsolódó kérdéseivel a 06/30 638-4188 telefonszámon vagy a web@hbz.hu e-mail címen keressen bennünket!
HBZ Debrecen
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
Szombat: 8:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
4030 Debrecen, Galamb u. 23-29.

Telefon:
(52) 526-526
Fax: (52) 526-527
 
HBZ Békéscsaba
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
5600 Békéscsaba, Szabolcs utca 26.

Telefon:
(66) 529-855, (30) 903-8112
Fax: (66) 529-856
 
HBZ Budapest
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:30
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
1184 Budapest, Üllői út 288.

Telefon:
(1) 297-0751
Fax: (1) 297-0752
 
HBZ Nagyvárad
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:30
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
HBZ Romania s.r.l. 410605 Oradea str. Borsului nr. 28.

Telefon:
00 40 259 407 650
Fax: 00 40 259 407 651
 
HBZ Székelykeresztúr
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:30
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Cím:
HBZ Romania srl., 535400, str. Berde Mozes

Telefon:
Tel/Fax: 0266 243 000
 
Kövess minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Mi a különbség széf és széf között, mire kell odafigyelnem széfvásárlás előtt? - HBZ - Kilincs, zár, lakat, vasalat, fogantyú